Is deze e-mail niet goed te lezen?Bekijk dan hier de webversie.
nbd biblion
Persbericht
 
 

NBD Biblion verbetert haar dienstverlening in samenwerking met CB

De komende jaren bouwt NBD Biblion haar rol van servicepartner voor bibliotheken verder uit. Dit doen wij door onze huidige dienstverlening te verbeteren en nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Het is onze missie bibliotheken te ontzorgen, het leveren en binden van fysieke boeken is er hier een voorbeeld van. Dit gaan we sneller doen, in samenwerking met CB.
 
Actualiteit wordt steeds belangrijker in de bibliotheek. Klanten willen actuele titels zo snel mogelijk geleverd krijgen. Om deze versnelling te kunnen realiseren, verplaatsen we de productie van onze Express Titels naar CB. Onze machine zal half november in bedrijf genomen worden bij CB. Het versnellen van onze dienstverlening past in ons streven om onze aanbiedingen, services en prestaties beter aan te laten sluiten bij de wensen van onze klanten.
 
De samenwerking met CB zal ertoe leiden dat wij op korte termijn de paperbacks van onze Express Titels binnen 24-uur bij onze klanten kunnen bezorgen. Het uitleen klaarmaken van de boeken wordt voortaan door CB uitgevoerd. Deze werkzaamheden zullen in Culemborg verricht worden op onze machine door medewerkers van CB. NBD Biblion formuleert zoals vanouds het Express Titel aanbod, koopt de boeken in en factureert. Onze klanten blijven gewoon bestellen in hun vertrouwde bestelomgeving.
 
Momenteel wordt een digitale brug gebouwd om een goedlopend proces in te richten voor inkoop, bestellingen en facturatie.
De directies van CB en NBD Biblion zijn verheugd over deze vorm van samenwerking.

 
Over NBD Biblion
NBD Biblion is dé dienstverlenende organisatie voor openbare bibliotheken en mediatheken in Nederland. Naast het selecteren, recenseren en beschrijven van media levert NBD Biblion jaarlijks miljoenen uitleenklare exemplaren aan de openbare bibliotheken en schoolmediatheken. Door middel van een compleet pakket diensten ondersteunt deze organisatie de branche om haar publieke rol effectief en efficiënt te vervullen. Zo draagt NBD Biblion bij aan het succes van de bibliotheek of (school)mediatheek. Verder ontwikkelt NBD Biblion voortdurend nieuwe diensten en producten om de dienstverlening aan haar klanten te optimaliseren. www.nbdbiblion.nl

 
Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 
Eveline van Zanten
Corporate Communicatie
eveline.van.zanten@nbdbiblion.nl
M 06 23293211